null
nullnull

Kontakt

035 321 892

066 305 963

066 305 963

066 305 963

office@agencijatrend.com

Ustanička ulica L5 35210 Svilajnac

Porto

Portugal - Porto

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null

Informacije

Portugal
Porto

Ukupno nocenja

3

Ukupno dana

4
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
PORTO 
4 dana (3 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – avionom i autobusom Polazak: 2. maj (povratak 5. maj 2024) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 739 evra  
Doplata za jednokrevetnu sobu je 165 evra. 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (oko 66 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan  promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili u poslovnicama ovlašćenih subagenata), avionski prevoz  na relaciji Beograd – Porto – Beograd (prevoznik Air Serbia), smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice u dvokrevetnim,  transferi autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma, obilasci i ulaznice za lokalitete prema programu,  usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: ulaznice na lokalitetima i posete koje nisu navedene u programu kao uključene, gradska taksa u Portu, 2 evra po osobi i noći - plaća se na recepciji hotela, međunarodno zdravstveno putno osiguranje. 

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Braga, Bom Žezus, Viana do Kastelo”. Cena: 75 evra. U cenu je uključen bus  prevoz, usluge vodiča.  
- Poludnevni fakultativni izlet autobusom “Koimbra i Batalja”. Cena: 85 evra. U cenu je uključen bus prevoz, usluge vodiča,  ulaznica za katedralu i biblioteku u Koimbri. 

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Lisabonu, isključivo u evrima. Potrebno je  najmanje 20 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje  uz korigovanje cene.