Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Akyarlar, na oko 9km od mesta Turgutreis i oko 23km od centra Bodruma. Aerodrom MIlas udaljen je oko 60km.

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od 16.000m² i ima ukupno 179 sobe (116 standardnih soba i 23 club sobe). Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i à la carte restoran, barovi (Lobby bar, Pool bar, Relax bar, Blue bar), fitness  i Spa centar. Hotel je jako lepo organizovan , smešten u lepom prirodnom ambijentu tako da je preporuka za miran odmor.

Za decu su tu dnevne i večernje animacije, dečije igralište, dečiji bazen.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel je udaljen oko 120m od plaže. Gosti mogu da koriste ležaljke, suncobrane i peškire za plažu bez doplate.

Smeštaj
Hotel ıma ukupno 179 soba od čega je 116 standardnih soba i 23 club sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, Wi-Fi internet, mini bar, sef, telefon, SAT TV, kupatilo, fen za kosu. 

Standard room – površine su 30m². Sobe su sa balkonom i mogu da imaju pogled na bazen ili na more. 

Club room – površine su 42m². Imaju spavaću sobu, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i balkon.

Plaća se: room service., telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela prema pravilima hotela). Pored glavnog restorana gde se služe glavni obroci (doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina)  gostima je na raspolaganju à la carte restoran turske kuhinje, kao i barovi (Lobby bar, Pool bar, Relax bar”, “Blue bar”). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine i poslastice tokom dana u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. All inclusive koncept traje u periodu od 10:00h do 00:00h. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, sva pića posle ponoći, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša, sala za sastanke, biblioteka.

Sport i zabava
Dva otvorena bazena, bazen za decu, aerobic, vaterpolo, pikado, odbojka na plaži, bilijar, fitness centar, kao i druge dnevne i večernje animacije (uživo muzika dva puta nedeljno, profesionalne predstave tri puta nedeljno i animacioni tim program jedanput nedeljno). Wi-Fi internet je dostupan gostima hotela besplatno u okviru svih javnih hotelskih površina.

Plaća se: sportovi na vodi, ronjenje, pecanje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, jacuzzi.

Plaća se: masaže, piling tela, tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Turska

Izaberite idealnu destinaciju za leto