Notion Kesre Beach Hotel

Izmir, Turska

Opis destinacije

Izmir - Oni koji su skoro videli Izmir opisuju ga kao grad jedinstvene lepote sa širokim bulevarima, brojnim palmama, otmenim radnjama, modernim hotelima i tradicionalnim restoranima… Deo doživljaja Izmira je i vreva prometne luke s zadivljujućom slikom u kojoj se prožima jednostavnost ovovremenskog s egzotikom starih četvrti… Izmir ili Smirna je i luka koja postoji još od antičkog doba i grad je bogate prošlosti. Klima ovog turskog lučkog grada je izuzetno prijatna jer letnje vrućine ublažava takozvani "imbat", poslepodnevni morski povetarac sa severozapada. Grad izlazi na Egejsko more i danas je druga po veličini luka posle Istanbula, treći grad po broju stanovnika u Turskoj i predstavlja važan ekonomski, trgovinski i industrijski centar Turske.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 40 km od aerodroma u Izmiru i 154 km od aerodroma u Bodrumu, odnosno 30 km od centra Kušadasija. Najbliže naseljeno mesto je Ozdere, udaljeno 5 km od hotela. Otvoren je 2015. godine. Zauzima površinu od 10.500 m2.

Plaža:
Gostima je na raspolaganju peščana plaža na kojoj su ležaljke, suncobrani i bar besplatni.

Sobe:
Hotel se sastoji od dve šestospratne zgrade. Raspolaže sa 143 standardne (max 2+1 osoba, 23 m2) i 18 porodičnih jedinica (max 3+1 osoba, 28 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, telefon, ketler, fen za sušenje kose, TV, sef (besplatno), mini bar (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaji:
Restoran, 4 bara, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 3 vodena tobogana, 3 sale za konferencije, WiFi, tursko kupatilo, sauna, pikado, aerobik, akvabik, odbojka na plaži, dečiji bazen, dečiji vodeni tobogan, mini klub (4-12 godina). Plaća se: masaže, SPA centar, bilijar, motorni sportovi na vodi, usluge lekara, frizera, fotografa, dadilje, pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +902327974161
www.notionkesrebeach.com.tr

Napomena:
Preporuka za mirne porodične odmore
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Turska

Izaberite idealnu destinaciju za leto