Long Beach harmony Hotel and Spa

Alanja , Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Alanja, Turkler, preko puta plaže. Udaljen je 22km od centra Alanje i oko 90km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2014. godine. Prostire se na 18.000 m2. Ima 365 soba (289 standardnih, 48 porodičnih soba, 10 swim-up soba, 10 swim up dublex porodičnih soba, 5 apartmana, 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama). Tu su još glavni restoran Harmony, 3 à la carte restorana ( francuski, turski i mediteranski), 8 barova, poslastičarnica.

Za decu tu su mini klub, mini disko, bioskop, igralište, dečiji meni, bazeni, aqua park, luna park, razne igrice i animacije. 

Plaća se: čuvanje dece, kolica ze bebe. 

Plaža
Hotel ima svoju peščano – šljunkovitu plažu udaljenu 50m od hotela, preko puta ulice, do koje vodi podzemni prolaz. Suncobrani, ležaljke i  dušeci se ne plaćaju.

Smeštaj
Sve standardne sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, SAT TV, klima uređaj, mini bar ( po dolasku se dopunjuje bezalkoholnim pićima, svako sledeće punjenje samo vodom), sef, balkon ili terasu, laminat na podu, Wi-Fi, ketler.

Plaća se: telefon, room service.

Standardne sobe su veličine od 28 do 33 m², dok porodične sobe imaju od 35 do 45 m² i sastoje se iz dve spavaće sobe odvojene vratima. Swim-up sobe su površine oko 30 m² i imaju direktan izlaz na bazen.

Hrana i piće
Usluga je na bazi Ultra All Inclusive-a, samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, razne užine, sladoled u određeno doba dana.U koncept su takođe uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna i premium pića, Costa a’ la carte restoran.

Ostali sadržaji
Lekar, servis za pranje i peglanje veša, šoping centar (market, suvenirnica, butici, koža), telefon, faks,rent a car, frizerski salon, sale za sastanke i konferencije.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, 2 dečija bazena, bazen sa morskom vodom, bazen sa vodopadom, zatvoreni bazen, Tropical Island sa 8 tobogana, aqua park sa 10 tobogana, luna park, fitnes centar, 2 teniska terena, pikado, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, mini fudbal, mini golf, step aerobik, gimnastika u vodi, Wi-Fi u svim delovima hotela, dnevne i večernje animacije, amfiteatar, diskoteka, turske večeri.

Plaća se: Igraonica, kompjuterske igrice, kuglanje, 7 D bioskop, bilijar, svi sportovi na vodi, škola ronjenja, osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna i parno kupatilo.

Plaća se: jakuzzi, masaže, piling,razni tretmani i programi.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Turska

Izaberite idealnu destinaciju za leto