Hotel Lucky Bansko

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Lucky Bansko se nalazi 450 m od centra grada Bansko i 2 km od gondole. Ima ukupno 67 Studija i 47 apartmana.
 
Hotelska ponuda:
lift, restoran, lobi bar, cigaret bar, room servis, mini klub za decu,  spa centar, zatvoreni bazen, đakuzi, solarijum, sauna, ledena soba, parno kupatilo, fitnes sala, masaža, kozmetički salon, bilijar, wi-fi internet, skijašnica, parking, garaža.
 
Besplatne usluge:
korišćenje bazena, saune, đakuzija, parnog kupatila,  fitnesa, wi-fi interneta kod recepcije, skijašnice za ličnu opremu, prevoza do gondole.
 
Studiji lux i apartmani lux:
SAT TV, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet, kupatilo, fen. Apartmani za 3-4 osobe-app2 lux, deluxe i executive: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.  Apartmani za 4-5 osoba - app4lux: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.
 
Ishrana:
doručak - samoposluživanje (izbor više jela). Mogućnost doplate za polupansion. Večera je set meni - izbor od tri jela.

Napomena: doplata za Božičnu večeru 25.12. je obavezna. Doplata za Novogodišnju večeru 31.12. je obavezna, u glavnom restoranu. Postoji mogućnost doplate za italijanski restoran Leonardo. Deca 0-3.99 g. imaju samo mesto za sedenje na proslavi, deca od 4-11.99 g. mogu biti u zasebnoj prostoriji na dečijoj zabavi sa animatorima i osobljem za čuvanje dece. Rezervacije su neophodne uz rezervaciju hotela.
 
http://www.luckybansko.com/aparthotel
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Video

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021