Grecotel Grand Hotel Egnatia

Aleksandropolis,

Opis destinacije

Aleksandropolis je grad od pedesetak hiljada stanovnika na severoistoku Grčke. Prestonica je regionalne jedinice Evros u oblasti Istočne Makedonije i Trakije. Važna je luka i komercijalni centar ovog dela zemlje. Aleksandrupolis povezuje Istok sa Zapadom, Evropu sa Azijom... Ovaj lepi priobalni grad, čiji je zaštitni znak veliki svetionik, nalazi se oko 14,5 km zapadno od delte reke Evros , 40 km od granice sa Turskom, 320 km od Soluna sa kojim je povezan novoizgrađenim autoputem Egnatia, a 750 km je udaljen od Atine. Oko grada, uz obalu je mnoštvo malih ribarskih sela poput naselja Makri i Dikella... Blizina reke Evros, kao i brdovito zaledje čini da čak i u letnjim mesecima klima bude prijatna (prosečne gornje temperature u julu i avgustu oko 30 stepeni), a blizina mora i lepe peščane plaže u okolini grada, umnogome čine da odmor u Aleksandropolisu prođe ugodno...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotelski kompleks se nalazi na ulazu u Aleksandropolis.

Plaža:
Kompleks je smešten direktno na peščanoj plaži, u okruženju zelenih borova. Ležaljke i sunobrani na plaži se dodatno plaćaju. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu (uz depozit).

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bazen, dečje igralište, mini klub za decu, mini market, teretana (bez doplate), teren za tenis (uz doplatu na licu mesta), SPA centar (zatvoreni bazen, džakuzi, hamam, sauna, veliki izbor tretmana i masaža - sve uz doplatu na licu mesta),TV sala, parking.

Sobe:
Sve smeštajne jedinice sadrže kupatilo, fen, mini bar, TV, sef (uz doplatu na licu mesta), klima uređaj i terasu.

Egnatia superior sobe, površine oko 24 m2, namenjene su za smeštaj 2-4 osobe. Imaju pogled na more i nalaze se u vrtnom delu kompleksa.

Egnatia deluxe sobe, površine oko 30m2, namenjene su za smeštaj do 4 osobe. Nalazi se u glavnoj zgradi i ima pogled na more. Poseduje i baštu.

Usluga:
Polupansion. Doručak se služi po principu švedskog stola, samoposluživanje

Kontakt: www.astiregnatia.com

Napomena: 
Ispred ulaza u hotel započinje gradska promenade koja gostima pruža mogućnost da, za samo nekoliko stotina metara prijatne šetnje uz more, stignu do gradske luke, glavne trgovačke ulice, taverni, kafića, svetionika i ostalih atrakcija ovog lepog grada.
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Turska

Izaberite idealnu destinaciju za leto