Ephesia Holiday Beach Club

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen je 70 km od aerodroma u Izmiru i 7 km od centra Kušadasija. Počeo je sa radom 2002. a poslednji put je renoviran 2002. godine. Zauzima površinu od 47.000 m2.

Plaža:
Privatna peščano šljunkovita plaža na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Peškiri se mogu koristiti uz depozit.

Sobe:
Hotelski kompleks se sastoji od četrnaest trospratnih zgrada i raspolaže sa 133 stanardne (max 2+1 osoba, 25 m2), 169 jednosobnih junior family (max 3+1 osoba, 35 m2), 11 jednosobnih deluxe (max 2 osobe, 30 m2) i 96 family smeštajnih jedinica (dve sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 35-40 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, fen za sušenje kose, TV, telefon, mini bar (voda po dolasku), sef (plaća se), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 2 a la carte restorana (jednom tokom boravka besplatno), 4 bara, 4 spoljašnja bazena (jedan je sa termalnom vodom), 6 vodenih tobogana, sala za konferencije, WiFi u lobiju, tursko kupatilo, sauna, teretana, aerobik, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, tenis, diskoteka (ulaz), 2 dečija bazena, mini klub (4-12 godina).
Plaća se: masaže, bilijar, najam rekvizita za tenis, video igre, motorni sportovi na vodi, časovi ronjenja, usluge lekara, dadilje, pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski to

Kontakt:
Tel: +90 256 622 11 80
ephesia.com

Napomena:
Idealna polazna tačka za obilazak ovog dela Turske obale uz obaveznu posetu antičkom gradu Efesu koji je udaljen 18 km.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj