Amon Hotels Belek

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Kadrije, Belek, oko 7km od centra Beleka, oko 39km od centra Antalije i oko 25km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2008. godine a poslednji put renoviran 2020. godine i u ponudi ima 293 smeštajne jedinice. Dobio je ime po vrhovnom bogu iz egipatske mitologije – Amon Ra. Ovaj moderni kompleks predstavlja dobar izbor za sve goste koji svoj odmor žele da provedu u modernom kompleksu uz brojne žurke.

Hotel je predviđen za boravak osoba starijih od 16 godina. 

Plaža
Hotel ima svoju 300m dugačku peščano-šljunkovitu plažu od koje je udaljen oko 1450m, do plaže redovno vozi shuttle bus od 08h do 19h. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 293 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, mini bar, sef, ketler. 
Standard room i Relax room su veličine oko 20m2.
Legend room je veličine oko 22m2.
Red room je veličine 23-26m2 (u sobi se dobije korpa sa voćem, piće dobrodošlice, čokolade).

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusiva – doručak, kasni doručak (Horus Food Court), ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, kolači, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana Ba Main Restaurant, gostima su na raspolaganju i Horus Food Court i Aphrodisiac A La Carte & Sushi Restaurant. U glavnom restoranu ima i Diet Corner i Vegetarian Corner. U ponudi je i nekoliko barova – Service Bar, Pizzeria, Food Court Bar, Relax Bar i Check in Bar.

Plaća se: a la carte restoran, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Frizerski salon, doktor, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, fotograf, rent-a-car, telefon, sala za konferencije. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima dva bazena na otvorenom i dva zatvorena bazena, stoni tenis, uživo muzika, žurke, dnevna i večernja animacija.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, pilinzi, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponuda

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Turska

Izaberite idealnu destinaciju za leto